Mijn naam is Vicky Capitein, grafisch ontwerper en docent vormgeving.

Studie
In juni 2010 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper aan AKV St. Joost te Breda. Deze studie werd voorafgegaan door een MBO opleiding mode-vormgeving aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam. Na 8 jaar studeren in de grafische sector vervolgde ik mijn educatie met een opleiding docent beeldende kunst en vormgeving aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Werk
Buiten mijn studies heb ik 8 jaar als vormgever gewerkt bij reclame-ontwerp bureau Not Just Ideas te Breda. Hiernaast heb ik verschillende freelance opdrachten uitgevoerd vanuit Het Licht Multimedia en heb ik les gegeven op kunstacademie St. Joost, eveneens te Breda.
Mijn portfolio is dan ook een mix van werk wat ik zelfstandig heb gecreëerd en werk dat ik bij een studio heb ontworpen.

Docent
Tegenwoordig ben ik parttime docent Digitaal bij De Rooi Pannen Tilburg Vormgeving. Hier leer ik studenten digitaal ontwerpen in onderanderen Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign en SketchUp. 

Freelance
Naast het docentschap vormen diverse freelance opdrachten nog steeds een onderdeel van mijn werkzaamheden.
Mocht je vragen hebben of geïnteresseerd zijn in een samenwerking neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur een email naar capiteinvicky@gmail.com
Back to Top